У дома > За нас >Работилници

Работилници

Имаме професионален екип по продажбите. С висок ентусиазъм и професионални познания предлагаме различни решения на клиентите! Изработваме продукция по дизайн на клиента; поставете логото на клиента върху продуктите. Ние приветстваме всички видове бизнес отношения.

В нашата работилница разполагаме с компютърно контролирани машини и квалифицирани работници, за да произвеждаме продукти с добро качество.
Имаме екип за контрол на качеството, за да гарантираме качеството. Ние инспектираме идващия материал, проверяваме полупродуктите в процеса и инспектираме готовите продукти.

Имаме професионален екип за проектиране и разработка, силна сила и богат опит, можем според изискванията на клиента за различни видове производство на продукти. Очакваме с нетърпение повече OEM / ODM дистрибутори и партньори, за да създадем по-добро бъдеще!


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept